top of page

Student Group

Public·71 members

Biblia Bilingva Romana Engleza Pdf 48


Biblia bilingva romana engleza pdf 48
Biblia bilingva romana engleza pdf 48 este o resursa digitala care contine 48 de carti din Vechiul si Noul Testament, impartite in doua coloane paralele: una pentru limba romana si una pentru limba engleza. Acest format permite cititorilor sa compare si sa studieze textul biblic in ambele limbi, fara a avea nevoie de alte materiale auxiliare.


DOWNLOAD: https://t.co/1Vh4ngfp3F


Biblia bilingva romana engleza pdf 48 foloseste pentru limba romana traducerea lui Dumitru Cornilescu, revizuita ortografic, iar pentru limba engleza versiunea New King James. Traducerea lui Dumitru Cornilescu este una dintre cele mai populare si mai raspandite versiuni ale Bibliei in limba romana, fiind realizata in anii 1920 de catre un preot ortodox convertit la protestantism. Versiunea New King James este o traducere moderna a Bibliei in limba engleza, bazata pe textele originale ebraice si grecesti, care pastreaza stilul si frumusetea versiunii King James din 1611.


Biblia bilingva romana engleza pdf 48 poate fi descarcata gratuit de pe internet, de pe diferite site-uri sau platforme. Un exemplu este site-ul Societatii Biblice din Romania, care ofera si alte editii bilingve ale Bibliei, precum romana-germana, romana-franceza sau romana-spaniola. De asemenea, pe site-ul Stephanus.ro se poate gasi o editie bilingva a Bibliei cu coperta din piele, fermoar, margini aurii si index de cautare rapida. O alta sursa este forumul Alexander Capital, unde se poate gasi un link de descarcare pentru Biblia bilingva romana engleza pdf 48.


Biblia bilingva romana engleza pdf 48 este o resursa utila si valoroasa pentru toti cei care vor sa citeasca si sa inteleaga mai bine Cuvantul lui Dumnezeu in doua limbi importante si raspandite in lume. Este o modalitate de a se apropia mai mult de mesajul biblic si de a se bucura de bogatia si diversitatea limbajului divin.
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page